Intranet som app

By 0
683
Intranet som app
Information på den rigtige måde

Hos I. Anker Andersen A/S er vigtigt for os, at vi kan kommunikere med vores medarbejdere, give informationer, beskeder og vidensdele.
Ikke alle medarbejdere møder dagligt ind på hovedkontoret, da de fleste mødes på opgave-pladserne, og meget information kan gå tabt undervejs,” fortæller Lone List, Teamleder for Produktionsteknisk forberedelse hos I. Anker Andersen A/S.
For at alle får de nødvendige informationer, beskeder og mere, har vi valgt at anvende en app her hos I. Anker Andersen.

App’en, som hedder ‘Ekkoapp’, er en effektiv platform for virksomheder, der anvendes for at nå ud til alle virksomhedens medarbejdere, engagere sig internt, vidensdele og give relevante informationer, enten i grupper, på fælles platforme eller som direkte beskeder.
App’en er relativ ny – lanceret i 2020 – I. Anker Andersen A/S følger dog med tiden og vil i en stor del af virksomhedens organisation og arbejdsopgaver/arbejdsgange digitalisere og dermed tilpasse sig fremtidens marked. Med app’en minimerer man også arbejdsgangen hos I. Anker Andersen, hvor der kan gives én besked fremfor a la 27 opkald.
En del er allerede sat i gang:
Det kræver tilvænning fra alle sider,” fortæller Lone List.
Man kan ikke blot træffe beslutninger i en virksomhed som vores på hovedkontoret og så regne med at alle mand på pladserne er klar til skiftet. Alle skal kunne følge med, så der skal læring og testtid til, så det bliver naturligt for alle medarbejdere at arbejde på en ny måde fremadrettet, også med informationer.

App’en skal være med til at håndtere pg sikre et højt ambitionsniveau inkl. gode idéer i hele organisationen:
• Sikre at medarbejderen hurtigt modtager vigtige nyheder
• Give informationer og instrukser vedrørende arbejdsmiljø
• Rapporteringssystem og dokumenteret tilsyn
• Intern læring til onboarding og sikkerhed
• Adgang til håndbøger og dokumenter
• Styrke fællesskabet med f.eks. gode historier og chat-funktion

App’en er blevet taget rigtig godt imod hos I. Anker Andersen A/S.
Se også introduktionsdagen af Ekko-app’en:
Læs mere her ->

54321
(2 votes. Average 5 of 5)