Ny produktionsdirektør skal styrke I. Anker Andersens position

By 0
2418
Ny produktionsdirektør skal styrke I. Anker Andersens position

Jonathan Schjoldan Gyllich Ahm tiltræder som produktionsdirektør i en nyoprettet stilling.

Entreprenørvirksomheden I. Anker Andersen A/S har netop ansat Jonathan Schjoldan Gyllich Ahm i en nyoprettet stilling som produktionsdirektør, hvor han fremadrettet skal styrke virksomhedens position og varetage det overordnede produktionsansvar.

Jonathan kommer fra en stilling som Konsortiechef, Fiber Factory I/S hos Eltel Networks og har en fortid hos TDC Group.

I. Anker Andersen er i øjeblikket i gang med implementering af et helt nyt IT-system, som skal styrke arbejdsgangen og understøtte produktionen for tele- og fibersegmentet.
“Hvor I. Anker Andersen skal være med til at digitalisere Danmark,” lyder det fra den nye produktionsdirektør.

I. Anker Andersen blev grundlagt i 1964 og har siden arbejdet med etablering af tele- og fiberinfrastruktur. I dag er hovedområdet nedgravning af trækrør og kommunikationsledninger for tele- og elselskaberne.
“IT-systemet vil blandt andet være med til at løfte vores kvalitetssikring. Jeg kommer til at have det overordnede ansvar for det nye system, samtidig med at jeg har det overordnede produktionsansvar.”

Jonathan Schjoldan Gyllich Ahm vil have fokus på kvalitet og struktur og tage sig af nye samt eksisterende kunder.
“Jeg kommer også til at aflaste administrerende direktør, Lars Lorentzen, der har siddet med rigtig mange bolde. Med de nye tiltag og mængde af opgaver, der er forbundet med nedgravninger, giver det mening med denne nye stilling og jeg ser frem til vores samarbejde,” fortæller Jonathan Ahm.

Jonathan Schjoldan Gyllich Ahm har tiltrådt sin nye stilling pr. 1. februar 2021.

54321
(6 votes. Average 3.83 of 5)