Danmarks Fiberinfrastruktur: IAA er en del af rygraden i digital innovation

By 0
102
Danmarks Fiberinfrastruktur: IAA er en del af rygraden i digital innovation

Danmarks digitale infrastruktur er kernen i landets teknologiske fremskridt – med fibernet som det bærende element.
I. Anker Andersen er specialister i nedgravning af de plastikrør, hvor igennem de optiske fiberkabler løber og er klar til at blive forsynet med fibernet ved at skyde kablerne igennem røret med lufttryk.

Danmark har en vision om at være et gigabit-samfund, dermed er fibernettet blevet udråbt som fremtidens internet og skiftet til fibernet vinder indpas.
“Fibernet giver lynhurtig internetadgang – og vi graver muligheden i jorden,” lyder det fra Entreprenørvirksomheden IAA – I. Anker Andersen A/S – der er førende på nedgravning af fiberforbindelser på Sjælland.

Fibernet giver lynhurtig internetadgang og er afgørende for fremtidige teknologier som IoT (Internet of Things), cloud computing og kunstig intelligens (AI).
Takket være IAA’s arbejde med nedgravningen af fiberkabler i det danske land, er danske virksomheder samt private rustet til fremtidens dataeksplosion og styrker dermed også Danmarks konkurrenceevne på den globale scene.

I. Anker Andersen kan godt mærke, at ‘danskerne’, om end det er privat, erhverv eller regeringsmæssigt, at der investeres betydeligt i, at udbygge fibernettet for at sikre, at alle har adgang til den nuværende og kommende transformative teknologi.
“Investeringen er jo alt-afgørende for at opretholde Danmarks position som et førende digitalt samfund,” lyder det fra I. Anker Andersen.
Danmarks fiberinfrastruktur er ikke blot et teknologisk fremskridt – det er rygraden i landets digitale transformation og en drivkraft bag innovation, vækst og velstand.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)